Solemnztn: Mohd Afzaidi & Nurul Huda

Majlis nikah berlangsung pada hari Jumaat, selepas solat Isyak di rumah pengantin perempuan, di Taman Casuarina, Nilai, Negeri Sembilan. Alhamdulillah, perjalanan kami berjalan dengan lancar dan segalanya selesai seperti yang dirancang. Terima kasih kerana memilih im@cphotography dan terima kasih juga di atas layanan baik keluarga pengantin. Nantikan album juga ya...:)

Wedd: Zeydi Azad & Rina

Kali ni pulak kami ke Sg. Tekali, Hulu Langat utk majlis Zeydi Azad & pasangan beliau, Rina. Tenkiu to Zeyti (mak andam) kerana ini adalah kali ke-2 kami shoot utk majlis family beliau. Sape yang perlukan khidmat mekap silelah hubungi Zeyti...! Pasti puas hati! Tak lupa juga terima kasih atas kerjasama dan layanan yang baik dari pihak pengantin kedua belah pihak. Nantikan album okeyy...:)


Oska The Whitey Kitty!

Oska - anak buah kepade Shiro The Gandalf...hehehhe...

Bertandang: Shah+Jijie, Kuantan, Pahang~1, Januari 2012 - Sesi sanding berjalan dengan lancar dan juga sesi outdoor yang happening.! Trima kasey kepada pengantin dan keluarga atas kerjasama yang diberikan! Juga mekasih kepada team videography De Lyzard atas kesportingan dan peminjaman lighting anda..hahah....korg mmg sempoi! Nantikan album korg k? Cheers~~~~